Om mig

VEM ÄR JAG?

Hej! Lisa Larsson här, jag är 26 år gammal och bor i Stockholm. Mitt intresse för fotografering uppkom år 2006 när jag för första gången fick fotografera med en digitalkamera. Till skillnad från mina engångskameror kunde jag nu fotografera hur många bilder som helst, i alla oändliga vinklar. Detta gjorde att jag gav mig ut på flera timmars långa fotopromenader. Utifrån det fortsatte intresset att växa.


I gymnasiet valde jag att studera sam/media där jag läste bl a. foto och bildredigering. Efter det fortsatte jag att läsa diverse fotokurser och provade mig fram på egen hand, vilket har gett mig mycket erfarenhet.

 

Jag har fotograferat bl.a. företagsevent, nattklubb, dansare som gruppen "The sugar collective", porträttbilder utomhus och i studio, gravidbilder, bebisar/barn, bröllopsfoto och lägenhetsfoto.


Det jag brinner extra för är att fotografera barn, bröllop och natur. Jag reser mer än gärna flera mil för att t ex. få fotografera en soluppgång på en speciell plats. Att få vara en del av ett bröllopspars stora dag är en fantastisk upplevelse samt att få dela minnen som kommer att finnas med hela livet via mina fotografier.


Jag sjunger även och spelar gitarr och har gjort det på några dop och bröllop. När jag inte fotograferar eller sjunger så jobbar jag på en förskola och studerar samtidigt till förskollärare.


Jag vill finnas där vid dina livs viktigaste ögonblick och skapa minnen att sätta upp på väggen.


Några av mina naturfotografier hänger på Galleri St:Eriks väggar, Sankt Eriksgatan 79, Stockholm. 


Alla mina naturbilder är till salu.


Kontakta mig gärna för mer information.

Vi hörs!


Instagram: lisalarssonphoto & photobylisalarsson