Om mig

OM MIG

Lisa Larsson, that's my name

Så vem är Lisa Larsson? Jag är 28 år gammal och bor i Stockholm. Mitt intresse för fotografering uppkom när jag 12 år gammal fick fotografera med en digitalkamera för första gången. Till skillnad från mina engångskameror kunde jag nu fotografera hur många bilder som helst, i alla oändliga vinklar. Detta gjorde att jag gav mig ut på flera timmars långa fotopromenader. Utifrån det fortsatte intresset att växa.


På gymnasiet gick jag samhälle/media där jag b la. läste foto och bildredigering. Efter det fortsatte jag att läsa olika fotokurser och provade mig fram på egen hand, vilket har givit mig mycket erfarenhet.

 

Jag har bl.a. fotograferat företagsevent, nattklubb, dansare som gruppen "The sugar collective", produktbilder, porträttbilder utomhus och i studio, gravidbilder, barn/familjebilder, bröllopsfoto och basketbilder åt Basketshop.se.


Det jag brinner extra för är att fotografera barn/familj, bröllop, gravidfoto och natur. Att exempelvis få vara en del av ett bröllopspars stora dag är en ära och en mäktig upplevelse. Att samtidigt få dela minnen och att få se sin bild sitta uppe på väggen eller i ett fotoalbum gör känslan ännu mäktigare.


Förutom att fotografera sjunger jag och spelar gitarr, vilket jag har gjort på dop och bröllop. Till vardags jobbar jag som förskollärare. 


Jag vill finnas där vid dina livs viktigaste ögonblick och skapa minnen att sätta upp på väggen.


Några av mina naturfotografier hänger på Galleri St:Eriks väggar, Sankt Eriksgatan 79, Stockholm, där jag haft vernissage.


Alla mina naturbilder är till salu. Kontakta mig så fixar jag en tavla om du vill! Se fler naturbilder på instagram: photobylisalarsson


Kontakta mig gärna för mer information.

Vi hörs!


Instagram: lisalarssonfoto